گلوکومنان ( Glucomannan) یا کنجاک ) Konjac)، یک نوع فیبر با ویسکوزیته بالا ومحلول در آب می باشد که از ریشه گیاه Amorphallus Konjac به دست می آید.
طی مطالعه ای انجام شده، دیده شده است که مصرف مکملهای غذایی حاوی KGM (Konjac Glucomannan)، به میزان روزانه ۳٫۶ میلی گرم به مدت ۲۸ روز، باعث کاهش میزان چربی و قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم که دارای چربی خون بالا نیز می باشند، می گردد. به نظر می رسد که فرآیند کاهش چربی خون، ناشی از افزایش دفع استرولها و اسیدهای صفراوی می باشد.
Reference: Journal of the American college of Nutrition, Volume 22, Issue 1, 2003