این فرآورده حاوی کلسیم، منیزیم، زینک، منگنز، ویتامین های C، D3 و K2 می باشد.
کلسیم :
این عنصر فراوانترین ماده معدنی موجود در بدن انسان است که ۹۹% آن در استخوان ها و دندانها وجود دارد و به همین علت در حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها بسیار ضروری است، ۱% از کلسیم باقی مانده در خون، سلول های عصبی و سایر مایعات بدن یافت می شود.در دوران بارداری و شیردهی به علت استفاده جنین و نوزاد از منابع کلسیم مادر ، نیاز مادر به مصرف کلسیم افزایش می یابد. مصرف مکمل های کلسیم باعث تشکیل استخوانهایی سالم تر در جنین و پیشگیری از پوکی استخوان در مادر می شود. ناهنجاری های اسکلتی و تاخیر در رشد از علائم کمبود کلسیم است.
منیزیم :
منیزیم از ضروریترین ریزمغذیها است که در فعالیت بیش از ۳۰۰ نوع آنزیم در بدن دخالت دارد . کمک به رفع اسپاسم و گرفتگی عضلات و بهبود انتقال پیام های عصبی از جمله عملکردهای منیزیم در بدن است. منیزیم ضمن کمک به افزایش جذب کلسیم در بدن ، در تشکیل استخوان ها نیز نقش موثری ایفا می کند.
کمبود منیزیم یکی از عوامل پوکی استخوان به شمار می رود.از علائم کمبود منیزیم گرفتگی عضلات، استرس و اضطراب ، خستگی و تحریک پذیری عصبی است.
روی :
یکی از عناصر موجود در بافت استخوانی است که به استحکام استخوان ها و حفظ سلامت عضلات کمک می کند.
منگنز : این ماده معدنی جهت نمو طبیعی اسکلت و تشکیل بافت همبند ضروری است.
ویتامین C :
ویتامین C علاوه بر اینکه جهت تقویت سیستم ایمنی بدن لازم است ، در ساخت کلاژن (پروتئین موجود در استخوان ، عضله و غضروف) و تسریع روند ترمیم بافت های آسیب دیده بدن از جمله غضروف ها نیز ضروری است.
ویتامین D3 :
یکی از ویتامینهای لازم جهت رشد و استحکام استخوانها است.این ویتامین با کمک به افزایش جذب کلسیم از رودهها و کاهش دفع از کلیه ها به حفظ سلامت استخوان ها ، دندان ها و پیشگیری از پوکی استخوان کمک می کند.
عوارض کمبود کلسیم در میانسالان نرمی استخوان و در بزرگسالان پوکی استخوان است.
ویتامین K2 :
ویتامین K باعث هدایت و جذب کلسیم در استخوان ها و عدم رسوب کلسیم در کلیه ها می شود. همچنین این ویتامین در پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه و افزایش تراکم و استحکام استخوان ها سودمند است.
تحقیقات نشان داده است که کمبود ویتامین K در مناطق با آلودگی هوای بیشتر شایع تر می باشد چراکه عواملی مانند آلودگی هوا می توانند این ویتامین را در بدن از بین ببرند.) کمبود ویتامین K از علل ضعف بافت استخوانی به شمار می رود.